Ioan Neculaie: „O să ne rugăm la Sfintele Moaşte să începem cu dreptul returul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat miercuri, la deschiderea oficială a magazinului clubului, că speră ca echipa să înceapă returul cu o victorie în meciul cu Universitatea Cluj.

Eu spun că suntem pe drumul cel bun, acum mai rămâne să şi începem bine meciurile oficiale. Eu sunt încrezător şi cred că o să reuşim ce ne-am propus.

O să ne rugăm şi noi la Dumnezeu şi la Sfintele Moaşte ca să începem cu dreptul. Şi dacă va fi să ningă şi mai tare, ce? Să îşi cureţe terenurile de zăpadă, ce o să facă acum?
", a spus Neculaie.

CITEŞTE ŞI: FC Braşov şi-a deschis magazin pentru suporteri VEZI FOTO

Conducătorul braşovean a mai adăugat că preferă să nu se hazardeze în declaraţii în privinţa meciurilor cu Steaua din campionat şi din Cupa României: „Eh, nu o să fac şi eu cum fac alţii. Nu mă pot hazarda, prefer să fiu rezervat şi să demonstrăm în teren că putem să câştigăm. Normal că noi vrem, dar om vedea...".

Întrebat dacă FC Braşov a primit banii de la Rapid pentru transferurile jucătorilor Mihai Roman şi Sabrin Sburlea, Ioan Neculaie a răspuns cu ironie: „Ce bani să vină de la Rapid? Nu am primit nici un ban. Aşa a zis Copos că i-a trimis? Ştiţi că aşa e Copos, glumeţ...".

Neculaie s-a declarat mulţumit că după atâţia ani de aşteptare FC Braşov şi-a deschis un magazin oficial. „Era cazul să intrăm şi noi în rândul echipelor care au un astfel de magazin.

Nu se pune problema să ne gândim la cine ştie ce profit. Ca să scoţi profit dintr-un magazin, trebuie să te numeşti Real Madrin sau Barcelona, nu FC Braşov
", a afirmat el.

La evenimentul de miercuri a fost prezentă întreaga echipă a FC Braşov, împreună cu staful tehnic şi administrativ.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite