O fostă mare glorie de la FC Brașov s-a operat pe creier! Vezi aici despre cine este vorba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Pescaru, primul din dreapta Foto: www.fcbrasov.ro
Nicolae Pescaru, primul din dreapta Foto: www.fcbrasov.ro

Fostul mare jucător de la FC Brașov, Nicolae Pescaru, a fost operat pe creier, vineri, la secția de neurochirurgie a Spitalului Județean Brașov, potrivit Brașovul Tău.

Medicii au hotărât să-l opereze pe Nae Pescaru, pentru a-i îndepărta un cheag de sânge de pe creier. Intervenția chirurgicală a decurs fără probleme, iar fosta glorie a „galben-negrilor“ din anii '70 se simte bine în momentul de față.

Întrucât intervenția chirurgicală a fost una complexă, Nae Pescaru este încă internat în spital, sub atenta supraveghere a medicilor. După operație, Nae Pescaru a avut parte și de o surpriză plăcută, fiind vizitat la spital de fostul președinte de la FC Brașov, Paul Enache, dar și de antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone.

Eram în Braşov şi am auzit de nenorocirea care i s-a întâmplat lui nea Niki Pescaru. Am venit să-l văd şi mă bucur că este bine. Cred că oficialii cluburilor la care au activat astfel de fotbalişti ar trebui să aibă grijă de ei şi să se folosească de experiența lor”, a spus Andone.

Nicolae Pescaru s-a născut la 27 martie 1943. El este deţinătorul recordului de prezenţe şi goluri la FC Braşov pentru care a jucat 311 meciuri şi a marcat 62 de goluri. Nicolae Pescaru a jucat în echipa naţională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din Mexic, din 1970.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite