De ziua lui, Marian Cristescu vrea să câştige un trofeu cu FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul echipei FC Braşov şi marcatorul primului gol din Ghencea, în partida cu Steaua, Marian Cristescu, împlineşte, astăzi, 26 de ani.

De ziua lui, mijlocaşul „stegar“ îşi doreşte să fie sănătos şi să intre în istoria clubului de la poalele Tâmpei, prin câştigarea Cupei României, la finalul sezonului.

De ziua mea îmi doresc, în primul rând, să fiu sănătos. Sper să fac jocuri cât mai bune pe viitor, să fiu ferit de accidentări şi să obţin un trofeu cu FC Braşov. Am avut un start bun de retur şi sper să continuăm seria rezultatelor bune.

Golul marcat în Ghencea este cel mai important până acum în cariera mea, însă, cu siguranţă, nu este şi ultimul. Nici nu concep să retrogradăm şi sunt convins că nu vom avea probleme, pentru că am demonstrat pe teren că avem o echipă redutabilă, care poate juca de la egal la egal cu orice formaţie. Cel mai important lucru este să obţinem calificarea în finala Cupei României.

Vor fi două meciuri diferite cu Steaua în semifinale, însă vom evolua cu determinare şi ambiţie, pentru că ne dorim enorm de mult ca trofeul să rămână la Braşov, pentru noi, pentru club, suporteri, dar şi pentru oraş. Am scris istorie în Ghencea, vrem să rămânem în istoria clubului şi prin câştigarea, în premieră, a Cupei României
", a declarat Marian Cristescu, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite