Braşoveanul Măuţă, singurul fotbalist care evoluează cu un stent cardiac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform Libertatea, Marian Măuţă este singurul fotbalist braşovean care joacă fotbal de performanţă cu un stent cardiac. 

La 35 de ani, Marian Măuţă joacă la echipa de liga a treia, Corona Braşov, fiind titular meci de meci. Mai mult, Măuţă, care evoluează pe postul de fundaş, a marcat şi două goluri în acest sezon competiţional.

Eu am fost foarte atent cu inima mea. În 2001, mi s-au descoperit nişte probleme cardiace şi nu am stat pe gânduri. Cu ajutorul celor care erau la clubul de sub Tâmpa, am fost programat la o operaţie în Israel.

Am fost acolo în martie 2001, împreună cu Adriana, soţia mea. Intervenţia chirurgicală pe cord a durat aproape patru ore, dar nu am simţit nimic. Mi s-a montat un stent cardiac. Am făcut un tratament cu antibiotice, din cauză că mi-au descoperit şi un microb în sânge.

Acum fac controale la fiecare şase luni, iar rezultatele le trimit clinicii din Israel unde am fost operat. Peste cinci ani va trebui să merg din nou în Israel, pentru schimbarea stentului cardiac
", a declarat Măuţă pentru Libertatea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite