Impresarul Marcel Popescu: „Braşovul se poate bate la titlu în campionatul viitor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul director sportiv al Stelei, impresarul Marcel Popescu, a declarat că antrenorul „stegarilor“, Antonio Conceicao, nu a ajuns la niciun acord cu gruparea din Ghencea.

Eu sunt foarte bun prieten cu Tony Conceicao, însă, prin venirea mea la Steaua, nu înseamnă că Antonio Conceicao va ajunge și el în Ghencea. Conceicao va merge la echipa care-i va oferi cele mai bune condiții.

În momentul de față, pot să vă spun sigur că Tony Conceicao este antrenorul Brașovului până pe 31 mai, iar din iunie el va decide ce va face mai departe. Însă, știu că el își dorește enorm să câștige Cupa României cu FC Brașov.

Conceicao este prietenul meu, dar e o persoană cu discernământ și nu se lasă influențat de nimeni. El este un tehnician dorit de multe echipe, dar alegerea în ceea ce privește viitorul lui îi va aparține în totalitate“, a declarat Marcel Popescu la Sport.ro.

Acesta a vorbit și despre viitorul formației FC Brașov. „Dacă Oțelul sau Timișoara își propun să câștige campionatul, de ce nu ar putea avea și FC Brașov același obiectiv? De ce să ne gândim să nu rămânem repetenți, când putem să luăm premiul întâi?

În cazul în care Brașovul va câștiga Cupa României, atunci sunt convins că oamenii de acolo vor să facă performanță în Europa League și se va investi masiv în echipă.

Dacă se vor crea condiții pentru marea performanță, atunci Conceicao probabil va continua la FC Brașov și va avea rezultate notabile în sezonul viitor, poate chiar se va lupta pentru câștigarea campionatului“, a încheiat impresarul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite