Viorel Moldovan: "Este frustrant să pierzi puncte în ultimul minut"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 33-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov şi Rapid au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut pe Stadionul Tineretului.

La finalul unui meci extrem de tensionat, care s-a lăsat cu două eliminări din ambele tabere, Răduţă (min. 86) şi Roman (min. 93) părăsind terenul mai devreme. Golul a fost deschis de Mihai Roman, care a profitat de nesiguranţa lui Iencsi şi l-a învins pe Bornescu de la şase metri, cu un şut plasat (min. 26).

Acelaşi Roman s-a transformat din înger în demon şi a făcut un henţ inutil în propriul careu, fază în urmă căreia Săpunaru a înscris de la 11 metri şi a stabilit rezultatul final în ultimul minut al partidei.

La finalul meciului, tehnicianul braşovenilor, Viorel Moldovan, s-a arătat extrem de dezamăgit de rezultatul final. "Este frustrant să pierzi printre degete o victorie chiar în ultimul minut, din penalty. Am făcut o primă repriză bună şi puteam marca chiar golul doi.

Însă, Rapidul a pus presiune pe noi în repriza a doua şi a avut câteva situaţii bune de a marca. Per total, rezultatul este echitabil, în contextul în care meciul a fost extrem de tensionat şi s-a jucat cu multă determinare", a precizat Moldovan.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite