Vali Badea: „Mă bucur că am marcat la debutul la FC Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul atacant al Stelei, Valentin Badea, vârful de 27 de ani al „stegarilor“, a marcat, aseară, singurul gol al confruntării câştigate de FC Braşov pe terenul nou-promovatei FCM Târgu-Mureş.

Vali Badea a punctat chiar la meciul de debut la FC Braşov, reuşind să-l învingă pe portarul mureşenilor, Dănălache, în minutul 68, cu o lovitură de cap perfect plasată. Astfel, la doar patru minute de la intrarea pe teren, Vali Badea a contribuit decisiv la prima victorie obţinută de FC Braşov în acest sezon competiţional.

Mă bucur că am reuşit să marchez la primul meu meci în tricoul lui FC Braşov, iar reuşita mea a adus primele trei puncte din acest campionat. Dedic golul soţiei mele, dar şi tuturor celor care au crezut în mine. Am fost primit foarte bine de coechipieri la Braşov şi cred că am făcut cea mai bună alegere venind aici.

Suntem o echipă în formare, ambiţioasă şi cred că putem forma un grup puternic. Aştept fanii să vină în număr cât mai mare la stadion la meciul cu Universitatea Cluj, un joc extrem de important pe care trebuie să-l câştigăm
", a declarat Vali Badea pentru site-ul oficial al clubului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite