VIDEO FC Braşov, făcută knock-out de Universitatea Craiova! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Stegarii" au suferit, aseară, cea mai severă înfrângere, pe teren propriu, de la revenirea în Liga I. Braşovenii  au fost învinşi, cu 0-3, de Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a XI-a.

În sezonul trecut „galben-negrii" nu aduceau puncte din deplasare, dar se remarcau prin faptul că erau redutabili pe propriul teren. Acum, însă, braşovenii  şi-au dovedit vulnerabilitatea şi acasă, fiind o umbră a formaţiei din sezoanele precedente.

Băieţii lui Daniel Isăilă şi-au arătat limitele aseară, fiind dominaţi clar de o echipă net superioară. Fără clarviziune în joc şi cu o prestaţie lamentabilă pe alocuri, braşovenii au evoluat haotic şi au fost depăşiţi cu uşurinţă de o formaţie bine organizată şi disciplinată tactic.

image

Cu toate acestea, gazdele au avut prima mare ocazie a partidei, în minutul 12, atunci când lovitura liberă a lui Hadnagy a fost scoasă de pe linia porţii de Prepeliţă.

image

Oltenii au replicat în minutul 30, atunci când şutul lui Gargorov, de la 25 de metri, a lovit transversala porţii lui Mincă. Golul a căzut cu două minute înainte de pauză: Dina a trimis în careu, gazdele s-au încurcat reciproc în propriul careu, mingea l-a lovit în picior pe Cristi Oros şi a ajuns în poarta lui Mincă.

FC Brasov caseta

Scor de forfait

Chiar dacă au încercat să pună în pericol poarta lui Stanca, „galben-negrii" au atacat steril, iar oltenii au dat lovitura de graţie în minutul 66, Dina marcând pentru 2-0 tot după o eroare în lanţ a defensivei braşovenilor.

image

 „Leii" olteni şi-au sfâşiat adversarul deja căzut la pământ în minutele de prelungire: Dorel Stoica a stabilit scorul final printr-un şut în diagonală, de la 20 de metri! Astfel, după înfrângerea de la Cluj, braşovenii sunt în cădere liberă şi au ajuns la -7 în clasamentul adevărului, intrând, oficial, în hora retrogradării.

image

Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest joc. Am făcut cel mai slab meci de la începutul campionatului. Sunt inexplicabile anumite gafe ale jucătorilor noștri. Am făcut cadouri mari Craiovei, iar fotbalul nu te iartă la acest nivel.

Atât eu, cât și Daniel Isăilă suntem luptători și mergem mai departe, nu ne temem că vom fi demiși. Decizia o poate lua numai patronul. Vom face tot posibilul pentru a depăși cât mai repede această perioadă nefastă“, a precizat directorul tehnic al braşovenilor, Dănuț Oprea.

image

La rândul său, directorul tehnic al Craiovei, Victor Piţurcă, a menţionat: „Sunt fericit, era foarte important să câştigăm. Acum deja mă gândesc la meciul cu Vaslui.

Însă, este foarte bine că am ajuns şi noi pe plus la adevăr şi se deschide portiţa, începem şi noi să visăm. Nu este important că am dat trei goluri, ci că am luat trei puncte. Nici nu ştiu pe ce loc suntem în clasament. Ca joc, suntem în grafic, nesperat de bine".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite