FC Braşov a pierdut cele trei puncte în ultimul minut VEZI FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimul meci al etapei a XXII-a din Liga I, FC Braşov a terminat la egalitate, aseară, scor 1-1, partida susţinută în deplasare, la Unirea Urziceni.

Braşovenii au început în forţă meciul, iar în minutul patru, Marian Cristescu a deschis scorul, marcând printr-o lovitură de cap din şase metri. Trei minute mai târziu, „galben-negrii" au ratat o ocazie monumentală, însă Nicu a respins de pe linia porţii şutul lui Teixeira.

În minutul 15, Nuno Viveiros a scăpat singur spre poarta lui Curcă, însă fostul portar de la Dinamo l-a blocat în careu. În minutul 43, Epaminonda Nicu a şutat în bară din şapte metri, după o respingere greşită a fundaşilor braşoveni. Repriza a doua a fost săracă în faze de poartă, ambele echipe dând impresia că se muţumesc cu rezultatul de pe tabelă.

image

Însă, fatidicul minut 89 s-a dovedit a fi cu ghinion pentru formaţia de la poalele Tâmpei. Iulian Apostol a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri, direct sub transversală, şi a stabilit scorul final. Cu 26 de puncte acumulate, FC Braşov este pe locul 11 în Liga I, în timp ce Unirea este penultima în clasament, cu 19 puncte.

image

Unirea Urziceni - FC Braşov 1-1

Au marcat: Apostol '89 - Cristescu '4

Unirea Urziceni: Curcă - Buşcă, Mustaţă, Epaminonda, Toşca - Homei ('50 Scărlătescu), Blay ('78 Teuşan), Apostol, Tobă - Rusescu, Mihalcea

Antrenor: Marian Pană

FC Braşov: Marc - Rusu, Diego Gaucho, Oros, Cristi Ionescu - Toloza - Nuno Viveiros ('20 Năstăsie), Ilyes, Cristescu ('88 Cardoso), Williams ('72 Voicu) - Teixeira

Antrenor: Antonio Conceicao  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite