Viorel Moldovan: „Arbitrul ne-a tocat de la început, până la final“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a XXX-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov a fost învinsă, aseară, în deplasare, de Unirea Urziceni, cu 0-1, singurul gol al meciului fiind marcat de Rusescu, în minutul 83.

Braşovenii au evoluat cu doi jucători mai puţin pe teren, Marian Cristescu (min. 52) şi Ezequias (min. 60) fiind eliminaţi. Formaţia lui Ronny Levy s-a chinuit mult pentru a obţine cele trei puncte şi chiar dacă a avut o superioritate zdrobitoare nu a pus de multe ori în pericol poarta lui Mincă.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a aparţinut gazdelor, George Galamaz zguduind transversala cu o lovitură de cap (min. 29). Balanţa s-a înclinat decisiv în favoarea campionilor după cele două eliminări, iar „stegarii“ s-au apărat din minutul 60 cu toată echipa în propria jumătate.

Golul a venit oarecum firesc cu şapte minute înainte de final, nou-intratul Dinu Todoran pasând perfect în careu, iar Raul Rusescu a avut de îndeplinit o simplă formalitate. Prin această victorie, Unirea Urziceni a acumulat 56 de puncte şi a urcat pe doi în clasament, la trei lungimi în spatele liderului CFR.

La finalul confruntării, antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan, a pus înfrângerea pe seama arbitrilor. „Ne-am propus ceva, dar nu ne-a ieşit. Diferenţa a fost făcută de omul în negru. Dar nu este o noutate, tot timpul am fost cobaii Ligii I, aşa că suntem căliţi.

Îmi pare rău că nu am început meciul cu opt jucători, poate aşa nu mai deranjam pe nimeni. Respect Unirea, întrucât am mâncat o pâine aici, iar la 0-0 speram ca Bărbosul să mă ajute. Aş fi vrut să văd o altă Unirea, dar dacă iau ei campionatul nu mă deranjează“, a declarat Moldovan.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite