FC Braşov a legitimat opt fotbalişti pentru sezonul viitor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contrar zvonurilor apărute în ultima perioadă, care anunţau că FC Braşov va vinde locul din Liga I, apele s-au liniştit la formaţia de la poalele Tâmpei, iar gruparea pregătită de Daniel Isăilă a perfectat primele transferuri.

Astfel, după ce s-au aflat mai multă vreme în probe, nu mai puţin de opt fotbalişti au semnat contracte de joc valabile pentru un sezon, cu FC Braşov. Formaţia de la poalele Tâmpei i-a legitimat, astăzi, la Liga Profesionistă de Fotbal, pe Valentin Bădoi, Valentin Badea, Traian Marc, Laurenţiu Dumitru, Peter Majernik, Dejan Martinovic, Williams da Silva şi Adrian Rusu. 

Deocamdată e suficient. Mai aşteptăm câte un jucător în fiecare compartiment. De fapt, avem câteva discuţii cu unii fotbalişti, dar aşteptăm să-şi rezolve situaţiile contractuale cu echipele unde au activat ultima oară", a declarat antrenorul formaţiei braşovene, Dani Isăilă

În aceste zile, oficialii echipei de la poalele Tâmpei încearcă să-l achiziţioneze pe Lucian Munteanu, fostul căpitan de la Poli Iaşi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite