FC Braşov i-a transferat pe Williams da Silva şi Peter Majernik

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După nenumărate plecări de jucători, oficialii de la FC Braşov continuă transferurile, fiind eficienţi şi la capitolul veniri.

Astfel, după o perioadă de câteva zile în care au fost în probe, brazilianul Jose Williams da Silva Mendonca şi slovacul Peter Majernik au semnat, astăzi, contracte, pe un sezon, cu FC Braşov.

Mijlocaşul brazilian Jose Williams da Silva (31 de ani) a evoluat în Portugalia, la echipe precum Gil Vicente, Pacos Ferreira sau Vizela, iar ultima oară a jucat în liga secundă din Portugalia, la Trofense.

Tot în vârstă de 31 de ani, fundaşul slovac Peter Majernik a mai evoluat în campionatul intern din Slovacia, la FK Matador Puchov, Inter Bratislava şi ultima dată, la Ruzomberok.

Sunt bucuros că am semnat cu FC Braşov. Sunt la prima experienţă la o echipa din afara Slovaciei şi sper să confirm aşteptările. Am fost primit foarte bine de jucători şi sper să avem parte de un sezon reuşit.

Nu ştiu foarte multe lucruri despre fotbalul românesc.Trebuie să mă acomodez cât mai repede, pentru că timpul este scurt până la startul campionatului", a declarat Peter Majernik pentru site-ul oficial al clubului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite