FC Braşov negociază transferul fundaşului piteştean Daniel Bălaşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii echipei FC Braşov sunt în negocieri avansate cu fundaşul piteştean Daniel Bălaşa, care evoluează la FC Argeş, iar acesta ar putea semna cu formaţia de sub Tâmpa la finalul acestei săptămâni.

În ceea ce-i priveşte pe fraţii Arman şi Artiom Karamyan, aceştia nu au mai dat niciun semn de viaţă, iar transferul lor la FC Braşov este tot mai puţin probabil.

„Galben-negrii" au profitat de pauza competiţională prilejuită de meciurile cu Albania şi Belarus ale naţionalei României, din preliminariile pentru Campionatul European din 2012.

Altfel, FC Braşov va întâlni, într-o partidă amicală, care va avea loc sâmbătă dimineaţa, de la ora 11.00, pe Stadionul ICIM, pe nou-promovata Victoria Brăneşti.

Cu această ocazie, antrenorul Daniel Isăilă vrea să-i vadă la lucru pe jucătorii recent transferaţi la Braşov, cum ar fi atacanţii Lamine Diarrassouba şi Nuno Viveiros.

În acelaşi timp, fostul atacant de la Poli Iaşi, Ionuţ Bâlbă, aflat sub contract cu FC Botoşani, a ajuns la un acord de principiu cu FC Braşov, urmând să semneze cu „stegarii" după ce îşi va clarifica situaţia la echipa moldoveană.

 „Este binevenit amicalul cu Victoria Brăneşti, întrucât putem cristaliza o formulă de joc pentru meciul cu Dinamo. Deoarece avem probleme mari de lot, mai ales în defensivă, acolo unde nu ne putem baza pe Oros, Voicu şi Rusu, partida cu Dinamo va fi una infernală, dar vom aborda acest meci la victorie", a declarat antrenorul braşovenilor, Daniel Isăilă.

La rândul său, căpitanul „stegarilor", Robert Ilyes, a vorbit despre confruntarea cu Dinamo: „Normal că este un meci special pentru mine, întrucât datorită trecutului meu rapidist întotdeauna mi-am dorit să înving pe Dinamo.

De cele mai multe ori mi-a ieşit, aşa că mă pot considera naşul lui Dinamo. Sper să ne iasă şi de data această şi să obţinem un rezultat pozitiv cu Dinamo. Avem nevoie de un succes, după seria partidelor în care nu am câştigat".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite