Daniel Isăilă: „FC Braşov a obţinut o victorie de moral“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima etapă a Ligii I de fotbal, FC Braşov a învins, aseară, în deplasare, pe FCM Târgu-Mureş, scor 1-0, singurul gol al întâlnirii fiind marcat de fostul stelist Vali Badea, în minutul 68.

Astfel, chiar dacă a suferit schimbări majore în pauza de vară, mulţi jucători părăsind echipa, FC Braşov a făcut o partidă bună şi s-a impus, cu puţin noroc, la capătul unui meci în care experienţa „stegarilor“ şi-a spus cuvântul.

La finalul întâlnirii, antrenorul braşovenilor, Daniel Isăilă, a declarat: „Am avut parte de un meci extrem de spectaculos, cu ocazii de ambele părţi. Oricine putea câştiga acest meci, însă, noi am avut mai mult noroc şi am reuşit să ne adjudecăm toate punctele puse în joc.

Am obţinut un succes extrem de important, care ne dă moral pentru partidele viitoare. FCM Târgu-Mureş a evoluat foarte bine şi ne-a pus mari probleme. Este incredibil ceea ce au realizat mureşenii într-un termen atât de scurt.

Însă, noi nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece şi să fim conştienţi că am câştigat doar o bătălie. Deşi au plecat foarte mulţi jucători de la echipă, împreună cu băieţii care au rămas vom face tot posibilul să facem o figură bună în acest sezon competiţional“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite