Ilyeş este dezamăgit de locul nouă pe care îl ocupă FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul formaţiei FC Braşov, Robert Ilyeş, a declarat că este foarte dezamăgit de faptul că echipa sa ocupă în momentul de faţă doar poziţia a noua în clasamentul Ligii I.

Este o mare dezamăgire pentru mine acest loc nouă pe care-l ocupăm acum, dar şi faptul că am ratat calificarea în finala Cupei României. Trebuia să avem o prestaţie mai bună în acest sezon, în care ne-am propus ca obiectiv calificarea echipei în Liga Europa. Îmi pare extrem de rău, pentru că sincer, puteam mult mai mult", a spus mijlocaşul pentru site-ul oficial al grupării ardelene.

Ilyeş este hotărât să se retragă din activitate la finalul acestui sezon dacă oficialii clubului FC Braşov nu îi vor propune o prelungire a contractului. „Nu ştiu ce se va întâmpla în vară. Încă nu am discutat despre prelungirea contractului, vom vedea la sfârşitul campionatului ce se va întâmpla. Dacă nu mi se va propune prelungirea contractului, în vară mă voi retrage.

Am promis atunci când am venit la FC Braşov că de la această echipă mă voi retrage şi aşa voi face. M-am simţit foarte bine la Braşov, singurul regret este doar faptul că nu am reuşit să calificăm echipa în cupele europene. Mai sunt cinci meciuri şi vrem să terminăm acest campionat cu fruntea sus
", a adăugat Robert Ilyeş, care are 300 de partide disputate în Liga I.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite