Dani Coman: "FC Braşov nu poate spera la titlu, aşa că vreau Rapidul campioană"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul lui FC Braşov, Dani Coman, a declarat că şi-ar dori ca Rapid să câştige campionatul, având în vedere faptul că echipa sa nu poate spera la titlu.

"Pentru că FC Braşov nu poate spera la titlu în condiţiile în care de la echipă au plecat foarte mulţi jucători, atunci mi-aş dori ca măcar să îl câştige Rapid. La Braşov situaţia e mai delicată acum, pentru că echipa este în reconstrucţie", a spus portarul, citat de Mediafax.

Coman vrea să se rezolve cât mai repede situaţia lui la FC Braşov. "Îmi doresc să se rezolve cât mai repede situaţia mea şi să ştiu ce am de făcut. Dacă în acest moment încă sunt la Braşov, înseamnă că îmi doresc să şi rămân aici.

S-a spus că FC Braşov nu îmi poate suporta salariul mare, dar cred că dacă discuta cineva cu mine despre această situaţie, se ştia acum că pot înţelege situaţia economică a clubului pentru că peste tot sunt probleme.

Nu ştiu ce va fi, cert este că vreau ca totul să se rezolve cât mai repede. Mă simt bine, mă antrenez cu echipa şi vreau să fiu şi în teren. Trebuie însă să ştiu cum stau lucrurile
", a explicat Dănuţ Coman.

Portarul formaţiei ardelene s-a operat în luna aprilie la genunchiul drept, el întorcându-se la antrenamente abia în urmă cu două săptămâni.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite