Jose Pepe Murcia, antrenor FC Braşov: „Meciul cu FC Vaslui este foarte important pentru noi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a V-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, duminică, de la ora 16.00, pe Stadionul Tineretului, pe FC Vaslui. Confruntarea va fi transmisă, în direct, de Dolce Sport.

Tehnicianul „stegarilor, spaniolul Jose Pepe Murcia priveşte cu optimism confruntarea de duminică şi este convins că propria formaţie poate produce surpriza în meciul cu FC Vaslui.

„Vom întâlni o grupare foarte valoroasă, care se luptă pentru titlu în acest sezon. Pentru noi sunt foarte importante cele trei puncte, fiindcă avem mare nevoie de o victorie, după înfrângerea de la Galaţi.

Jucătorii mei sunt pregătiţi pentru acest meci, trebuie să fim serioşi, concentraţi 100% şi sunt sigur că ne putem impune duminică după-amiaza. Avem nevoie şi de suportul fanilor şi sper să avem mulţi spectatori la meci“, a declarat Murcia.

Referitor la posibilul transfer al lui Alex Chipciu la Dinamo, Pepe Murcia a comentat: „Alex este un jucător de valoare şi suntem mândri fiindcă o echipă ca Dinamo îl doreşte. Însă, noi avem nevoie de Alex la Braşov şi sunt convins că el va rămâne aici“.

După etapa din acest weekend, Liga I va lua o pauză cauzată de meciurile echipei naţionale cu Luxemburg şi Franţa. „Ne prinde foarte bine această pauză, întrucât avem timp să legăm mai bine relaţiile de joc. Sper să organizăm şi un joc amical în această pauză“, a completat Jose Murcia.

Pentru duelul cu FC Vaslui, jucătorii Cristi Ionescu, Machado şi Distefano sunt incerţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite