Nuno Viveiros (FC Braşov): „Vrem să recuperăm punctele pierdute la Urziceni, cu Oţelul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul portughez al echipei FC Braşov, Nuno Viveiros, consideră că jucătorii formaţiei de la poalele Tâmpei sunt singurii vinovaţi de rezultatul de egalitate de la Urziceni, scor 1-1. Braşovenii au condus cu 1-0 încă din minutul 4, însă au fost egalaţi în minutul 89.

Viveiros s-a accidentat în meciul cu Unirea Urziceni şi va lua o pauză forţată de câteva zile. „Am suferit o contuzie la genunchiul drept, iar medicul mi-a recomandat câteva zile de repaus. La faza la care m-am accidentat am scăpat singur cu George Curcă.

Iniţial am dorit să trag la poartă, însă am văzut că portarul s-a retras, astfel că am vrut să mai înaintez câţiva metri, însă am preluat greşit mingea şi nu am mai putut evita contactul cu portarul.

Sper ca la începutul săptămânii viitoare să reiau antrenamentele şi să fiu apt de joc. Îmi doresc enorm de mult să joc în meciul cu Oţelul, unul extrem de important, pe care trebuie să-l câştigăm. Îmi pare rău pentru cele două puncte pierdute la Urziceni.

Am început bine jocul, am deschis scorul, însă apoi am ratat nepermis de mult, iar în fotbal greşelile te costă. Noi suntem vinovaţi pentru acest rezultat slab, însă ne dorim să recuperăm punctele pierdute, în meciul cu Oţelul
", a declarat Nuno Viveiros pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite