Marian Cristescu (mijlocaş FC Braşov): „Promit să marchez cel puţin patru goluri în retur“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Cristescu (la minge) Foto: Stelian Grăjdan
Marian Cristescu (la minge) Foto: Stelian Grăjdan

În prima partea a sezonului 2010-2011, mijlocaşul Marian Cristescu a marcat două goluri pentru FC Braşov, unul în meciul cu Victoria Brăneşti, dar şi golul calificării în semifinalele Cupei României, în jocul cu FC Timişoara. 

Cristescu nu este mulţumit de rezultatele obţinute în prima parte a campionatului şi promite cel puţin patru goluri în returul sezonului.

Din păcate, nu vom avea o vacanţă tocmai liniştită, pentru că locul 12 din clasament nu este unul care să ne onoreze. Nu avem cum să fim mulţumiţi, pentru că am făcut jocuri bune, însă rezultatele nu au fost pe măsura aşteptărilor noastre.

Nu mă tem de retrogradare, pentru că sunt convins că avem forţa să ne îndeplinim obiectivul.
Am încredere că împreună cu antrenorii Antonio Conceicao şi Daniel Isăilă putem face o figură frumoasă în retur, dar şi că vom putea furniza surpriza în semifinalele Cupei României", a menţionat Marian Cristescu.

Cristescu şi-a exprimat şi dorinţele pentru anul următor. „Pentru 2011 îmi doresc să fiu sănătos şi promit că voi da măcar patru goluri în retur. De Crăciun voi sta acasă, împreună cu familia.

Revelionul îl voi petrece la Braşov, alături de mai mulţi prieteni. Fanilor le doresc Sărbatori Fericite şi să ne bucurăm împreună de cât mai multe realizări
", a declarat Marian Cristescu, pentru site-ul oficial al FC Braşov. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite