FC Braşov – CFR Cluj-Napoca, live text de la ora 20.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În tur, duelul dintre Tony şi Ezequias a fost adjudecat de clujean. Foto: Vakarcs Lorand
În tur, duelul dintre Tony şi Ezequias a fost adjudecat de clujean. Foto: Vakarcs Lorand

În ultimul meci al etapei a XXIV-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni fosta campioană CFR Cluj-Napoca. Partida se va disputa de la ora 20.00, pe Stadionul „Tineretului", urmând să fie transmisă, în direct, de Digi Sport şi în format live text pe site-ul www.adevarul.ro.

După victoria din prima manşă a semifinalelor Cupei României, FC Braşov îşi doreşte să obţină un nou rezultat pozitiv în confruntarea cu băieţii italianului Mandorlini.

Însă, „galben-negrii" vor avea o misiune infinit mai dificilă, întrucât CFR este condamnată să învingă, în cazul în care vrea să se desprindă în fruntea clasamentului.

Şi formaţia de la poalele Tâmpei este de asemenea obligată să câştige, întrucât se află la doar şase lungimi de prima poziţie retrogradabilă, având un -5 în clasamentul adevărului.

Între timp, se pare că apele s-au mai liniştit la formaţia braşoveană, jucătorii primind o parte din restanţele financiare, acesta fiind unul dintre motivele pentru care „stegarii" şi-au dat viaţa pe teren cu FC Vaslui.

Chiar dacă au avut o prestaţie mulţumitoare în ultima partidă, braşovenii nu pot alinia cea mai bună formulă, întrucât Ilyes, Landauri, Grigore, Abrudan, Stancu, Roman şi Ezequias sunt incerţi, dar se speră ca ei să fie recuperaţi până la ora jocului.

caseta fc brasov - cfr cluj

Moldovan, încrezător

Ne aşteaptă un meci foarte dificil, pentru că întâlnim o echipă solidă, bine aşezată în teren, care şi-a propus în acest sezon câştigarea cupei, dar şi a campionatului.

Din punctul meu de vedere, CFR Cluj şi FC Timişoara sunt principalele favorite la adjudecarea titlului. Cred că presiunea este mai mare pe clujeni, pentru că pot pierde primul loc în cazul unui eşec la Braşov.

Trebuie să jucăm foarte inteligent, să avem o organizare perfectă a jocului şi să nu dăm nicio şansă adversarului. Am discutat cu jucătorii şi le-am cerut să aibă acelaşi spirit de sacrificiu ca şi în meciul cu FC Vaslui, din semifinalele Cupei României.

Nu ne temem de CFR Cluj şi cred că putem să ne batem de la egal la egal cu orice adversar din Liga I", a precizat antrenorul „galben-negrilor", Viorel Moldovan.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite