Laurenţiu Reghecampf (antrenor „U“ Craiova): „Meciul cu FC Braşov este ca o finală pentru noi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, aseară, după înfrângerea suferită în faţa echipei „U" Cluj, scor 0-3, că pentru formaţia sa, meciul cu FC Braşov, din etapa viitoare, este ca o finală.

Din păcate, avem o echipă foarte tânără şi, pe lângă asta, ne-am trezit că nu-l putem folosi pe Gângioveanu, care s-a accidentat înainte de meci.

Pentru noi, orice meci e important, dar acum, cel care urmează, cu Braşovul, e ca o finală. Era mult mai uşor cu Braşovul, dacă luam măcar un punct cu Clujul. Mai sunt şanse, pentru că mai sunt şapte meciuri şi fiecare echipă mai are partide dificile.

Nu pot să spun că aşteptam mai mult de la Costea, pentru că el e om de gol şi nu a avut mingi. L-au blocat foarte bine, tot timpul cu doi fundaşi pe el, bravo lor
".

În etapa a 28-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, în deplasare, duminică, de la ora 20.30, pe Universitatea Craiova.

În clasamentul Ligii I, FC Braşov este pe locul 13, cu 31 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova ocupă prima poziţie retrogradabilă, cu 26 de puncte acumulate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite