Peter Majernik (FC Braşov): „Golul marcat cu Sportul este foarte important pentru mine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peter Majernik (în alb) Foto: Arhiva personală
Peter Majernik (în alb) Foto: Arhiva personală

Autorul primului gol din meciul cu Sportul Studenţesc, slovacul Peter Majernik, spune că FC Braşov trebuie să obţină un rezultat pozitiv în meciul cu Pandurii, din etapa a 16-a a Ligii I. 

Sunt foarte fericit că am reuşit să marchez primul gol în tricoul lui FC Braşov. Dedic această reuşită soţiei şi fiului meu, dar şi fanilor care ne-au încurajat pe toată durata partidei cu Sportul.

Pot spune că m-am acomodat la Braşov, unde am fost primit foarte bine de colegi şi antrenori. Nu câştigasem de mult timp în campionat, presiunea era destul de mare pentru noi, astfel că victoria din meciul cu Sportul a venit la momentul potrivit
", crede findaşul slovac.

Deşi a marcat primul lui gol în tricoul lui FC Braşov, Majernik a dat uitării partida cu Sportul şi se gândeşte la duelul din etapa următoare, cu Pandurii Târgu-Jiu.

Nu prea avem timp să ne bucurăm pentru succesul din campionat, pentru că urmează un nou meci dificil, cel cu Pandurii, în care ne dorim să obţinem un rezultat bun. Cei de la Pandurii au o echipă bună, iar de câteva etape, sub comanda noului antrenor, Petre Grigoraş, au obţinut rezultate bune.  

I-am urmărit şi în meciul cu Universitatea Cluj, unde au jucat foarte bine si puteau câştiga fără probleme. Ştim că ne aşteaptă un meci dificil la Severin, dar trebuie să dăm totul în teren pentru a obţine un rezultat bun
", a precizat Majernik.

Fundaşul slovac îşi doreşte ca FC Braşov să întâlnească, în semifinalele Cupei României, pe Dinamo Bucureşti.

În semifinalele Cupei României aş prefera să jucăm cu Dinamo, pentru că mi se pare un adversar mai accesibil decât Steaua. Am evoluat, în acest tur de campionat, la Braşov, atât cu Dinamo, cât şi cu Steaua, iar Steaua mi s-a părut o echipă mai puternică.

Indiferent cu cine vom juca în semifinale, ne dorim să ne calificăm în finala care se va disputa pe terenul nostru
",  a declarat fundaşul „stegarilor", pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite