Braşovul lui Moldovan a furnizat surpriza ultimei etape a sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Braşov a încheiat cu o victorie acest sezon competiţional, băieţii lui Viorel Moldovan învingând astăzi, în deplasare, pe FC Timişoara, cu 2-1 (2-0).

Astfel, formaţia de la poalele Tâmpei a obţinut cea de-a treia victorie a sezonului din deplasare, "stegarii" terminând acest campionat pe locul nouă, cu 43 de puncte acumulate.

Decimaţi de accidentări sau suspendări, fără şapte titulari pe teren, FC Braşov a început curajos partida din Banat, iar ardelenii au deschis scorul chiar în minutul nouă.

Fază perfectă de contraatac a braşovenilor, Sabrin Sburlea i-a pasat ideal lui Dusan Savic, iar macedoneanul l-a învins pe Taborda cu un şut plasat, din opt metri.

Bănăţenii au continuat să doarmă în ghete, iar formaţia lui Moldovan şi-a taxat adversarul şase minute mai târziu, Marian Cristescu marcând pentru 2-0 din pasa lui Savic. Scorul putea căpăta proporţii de forfait, dar centralul Haţegan nu a acordat penalty cu 15 minute înainte de pauză, la faultul comis în careu de Brezinsky, asupra lui Sburlea.

Gazdele puteau reduce din diferenţă în minutul 41, dar lovitura de cap a lui Brezinsky a fost scoasă de pe linia porţii de Stelian Stancu.

Poli a dominat clar repriza a doua, cel puţin la capitolul posesie, iar golul bănăţenilor a picat în minutul 61: Cociş a centrat de pe stânga, iar Chiacu a reluat, cu capul, din şapte metri, în plasa porţii lui Mincă.

Sabrin Sburlea a avut golul trei în gheată la finalul partidei. Prima dată, balonul trimis de acesta a lovit bara (min. 82), iar în ultimul minut al jocului, scăpat singr cu Taborda, Sburlea l-a luat la ţintă pe goalkeeper-ul timişorenilor.

În concluzie, chiar dacă "galben-negrii" au încheiat sezonul cu un succes, situaţia nu este deloc roză la formaţia braşoveană. Mai mulţi "stegari" vor pleca în vară de la FC Braşov, antrenorul Viorel Moldovan fiind şi el aproape de o despărţire de gruparea de la poalele Tâmpei.

FC Timişoara - FC Braşov 1-2

Au marcat:  Chiacu 61 - Savic 9, Cristescu 15

FC Timişoara: Taborda - Bourceanu, Luchin, Brezinsky, Maxim (46 Chiacu) - Curtean, Alexa, Sepsi - Magera, Goga (73 Mejia), Cociş

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

FC Braşov: Mincă (88 Kajcsa) -  Abrudan, Grigore, Cristi Ionescu -  Stancu, Cristescu, Nene, Ezequias - Cătălin Munteanu (90 Mateiu) - Savic (83 Hadnagy), Sburlea

Antrenor: Viorel Moldovan

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Miklos Nagy, Dorin Mudura

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite