Mihai Mincă: „Nu am fost erou cu Poli Iaşi, mi-am făcut datoria“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Braşov a obţinut un punct în deplasarea de la Poli Iaşi, scor 0-0, în special datorită paradelor portarului Mihai Mincă, fostul rapidist fiind în formă maximă.

Mihai Mincă a făcut la Iaşi meciul sezonului şi i-a exasperat pe moldoveni prin intervenţiile sale miraculoase. Acesta a apărat un penalty în minutul 15 şi a dfost providenţial la acţiunile periculoase ale ieşenilor.

În ciuda faptului că a fost cel mai bun jucător de pe teren, Mihai Mincă consideră că şi-a făcut doar datoria în partida cu Poli Iaşi. „Pentru noi a fost un meci ca oricare altul.

Nu sunt un erou pentru că am apărat un penalty. Consider doar că mi-am făcut datoria.  Meritul pentru punctul de la Iaşi este al tuturor jucătorilor.

Nu am niciun secret la penalty-uri, deşi am apărat multe lovituri de la 11 metri în cariera mea. La Iaşi, nu am plecat înainte ca Munteanu (n.r. - căpitanul gazdelor) să şuteze. Am aşteptat şi am reuşit să apăr.

Am prins o zi bună, însă acum trebuie să mergem mai departe, pentru că urmează meciul cu Rapid, o echipă care se bate la un loc de Europa League. Nu va fi uşor, însă trebuie să câştigăm.

Va fi ultimul joc pe teren propriu din acest sezon şi ne dorim să obţinem toate cele trei puncte", a declarat portarul braşovenilor, Mihai Mincă, pentru site-ul oficial al clubului.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite