Tony Conceicao, antrenor FC Braşov: „Dinamo a meritat victoria“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei FC Braşov, Antonio Conceicao, a declarat, miercuri, că Dinamo a meritat victoria în meciul din etapa a XXIV-a a Ligii I, scor 2-1, menţionând că formaţia sa nu a avut evoluţia din etapele precedente, fiind dezamăgit de prestaţia unora dintre jucătorii săi.

Sunt trist, pentru că este prima înfrângere de când am venit la Braşov. Am avut părţi foarte bune la începutul jocului şi în primele 30 de minute am avut ocazia de a face chiar şi 2-0. Am fost la înălţime, dar nu am reuşit, deoarece pasa decisivă nu ne-a ieşit.

Vezi aici desfăşurarea LIVETEXT a partidei Dinamo - Braşov

După golul doi al lui Dinamo, am încercat să revenim, dar jocul nu a mai fost cursiv şi nu am mai reuşit. Dinamo nu m-a surprins, ştiam că joacă 4-4-2, poate doar câteva nume din echipă. Ceea ce m-a surprins a fost atitudinea a 2-3 jucători de-ai mei, care nu au fost la înălţimea celorlalţi.

Nu vreau să iau meritele lui Dinamo, e o victorie meritată a lor, dar nici noi nu am avut evoluţiile bune din meciurile anterioare
" , a spus Conceicao, în conferinţa de presă de după meci.

Antrenorul portughez a adăugat că echipa sa este aproape de a-şi atinge obiectivul, menţinerea în prima ligă, însă nu l-a îndeplinit încă. „Ne uităm cu încredere la viitor, încercăm să ne atingem obiectivul, acela de a rămâne în prima ligă.

Nu este un capitol închis deocamdată, suntem pe drumul bun, facem jocuri bune, suntem aproape de a ne atinge obiectivul, dar nu l-am realizat încă
", a completat Conceicao.

FC Braşov a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1, de formaţia Dinamo Bucureşti, în cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite