Oficialii braşoveni au acuzat vehement arbitrajul de la meciul FC Braşov - Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Daniel Isăilă, a acuzat, duminică seară, maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Ovidiu Haţegan la meciul cu Dinamo, scor 2-2, din etapa a VII-a a Ligii I.

"Haţegan nu are niciun drept să facă ce a făcut în acest meci, pentru noi nu e prima partidă în care jucăm gratuit cu un eliminat. S-a agăţat de orice pentru a ne defavoriza, aşa a fost şi la Târgu Mureş, la Galaţi... nu e posibil aşa ceva.

Cu aşa manieră de arbitraj în favoarea noastră, pot câştiga şi eu campionatul cu această echipă. Din minutul 2, asistenul mi-a spus că mă elimină, n-am văzut acelaşi lucru şi la banca dinamoviştilor.

În aceste condiţii se poate spune că noi am câştigat un punct azi", a declarat Isăilă.

Directorul tehnic al braşovenilor, Dănuţ Oprea, a declarat că jucătorii săi au dat dovadă de mare caracter. "Consider că acest egal e ca o victorie, jucătorii au dat dovadă de mare caracter, din păcate sunt foarte mâhnit de maniera de arbutraj, care pentru unii e mumă, pentru alţii ciumă.

Solicit ca cei care se pricep mai bine ca noi şi care sunt în măsură să analizeze şi să ia măsurile care trebuie. Puteam să ne desprindem, însă fără această manieră de arbitraj. Asta este, suntem prea mici pentru un război atât de mare", a declarat Oprea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite