Dani Coman: „În formula Dinu Gheorghe - Şumudică, Rapid se va bate la titlu în sezonul următor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Dănuţ Coman a declarat, sâmbătă, la Craiova, la cununia civilă a fotbalistului Ionuţ Stancu, fostul său coleg de la Rapid, că formaţia giuleşteană se va bate pentru titlu în formula Dinu Gheorghe - preşedinte, Marius Şumudică - antrenor

"Am văzut şi eu că astăzi au fost instalaţi domnii Dinu Gheorghe şi Marius Şumudică. Pe Şumi îl cunosc bine, e un antrenor ambiţios şi, cu siguranţă, va face treabă bună la Rapid. Despre domhul Dinu Gheorghe ce ar mai fi de spus? În această formulă, Rapid se va bate la titlu în sezonul următor", a spus Coman.

Dănuţ Coman a menţionat că, deocamdată, se află sub contract cu FC Braşov şi în cazul unei oferte de la Rapid nu s-ar pune problema banilor. "Nu ştiu ce se va întâmpla în zilele următoare. Deocamdată sunt sub contract cu Braşovul unde mă simt foarte bine însă, sincer, îmi doresc să fac performanţă.

Contractul meu la Braşov este unul confidenţial, nu pot spune ce clauze am stipulate în el. Vom vedea în zilele următoare. În cazul în care va veni o ofertă din partea Rapidului nu se va pune problema banilor.

Când este vorba de Rapid, altele sunt priorităţile nu neapărat banii. Problema la mine a fost alta, nu de ordin financiar. Am fost şi voi fi cu sufletul alături de Rapid", a precizat portarul.

El a adăugat că nu a mai fost dorit la Rapid în trecut, fiind trimis să se pregătească alături tineri de 15-16 ani, tratament pe care nu îl merita ţinând cont de ceea ce a făcut pentru gruparea giuleşteană.

Coman susţine că nu s-ar teme de o concurenţă cu actualul titular al postului de portar de la Rapid, Mircea Bornescu. "Nu m-ar speria concurenţa cu Mircea Bornescu. De altfel el îmi este bun prieten, dar şi un portar bun care se află în vederile naţionalei", a admis Coman.

Jucătorul s-a declarat dezamăgit de faptul că autorităţile locale din Braşov nu mai susţin financiar gruparea de la poalele Tâmpei. "Păcat că domnul Dinu Gheorghe şi Viorel Moldovan au plecat.

Se crease o echipă frumoasă la Braşov, oraş care mi-a redat liniştea. Oamenii de aici sunt minunaţi, dar, din păcate, formaţia nu e sprijinită de autorităţile locale", a afirmat Coman.

Referindu-se la turneul final al Cupei Mondiale, care se desfăşoară în aceste zile în Africa de Sud, Coman a spus. "Orice jucător din lumea asta îşi doreşte să fie prezent cel puţin o dată la mondiale.

Din păcate, noi nu am reuşit să ne calificăm. Mi-aş fi dorit să fim acolo însă trebuie să avem încredere în noi, în acest nou proiect şi, cu siguranţă, vor veni şi rezultatele".

Dănuţ Coman a fost naş la cununia fostului său coleg de la Rapid, Ionuţ Stancu. "Cunun un oltean cu suflet vişiniu. Sunt mândru că am fost ales eu, împreună cu soţia mea să le fim naşi sau părinţi spirituali aşa cum se spune. Le dorim casă de piatră şi să ne facă cât mai repede posibil un finişor", a spus Coman.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite