Daniel Isăilă (FC Braşov): „Vom da totul pentru a obţine calificarea în sferturile Cupei României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul braşovenilor, Daniel Isăilă Foto: Bogdan Crăciun
Antrenorul braşovenilor, Daniel Isăilă Foto: Bogdan Crăciun

În optimile de finală ale Cupei României la fotbal, FC Braşov va întâlni, într-o singură manşă, mâine, pe propriul teren, de la ora 16.00, pe Universitatea Cluj-Napoca.

Braşovenii îşi doresc, printr-o calificare în sferturile competiţiei, să dea uitării rezultatele negative din campionat.

„Stegarii" antrenaţi de Daniel Isăilă au au avantaj moral în faţa clujenilor, pe care i-au învins, în etapa a doua, tot acasă, cu 3-1.

Universitatea Cluj este o grupare foarte bună şi nu mai contează absolut deloc victoria pe care am obţinut-o, în etapa a doua, împotriva lor. Vom avea un meci total diferit, în care trebuie să dăm tot ceea ce avem mai bun din noi.

Este important să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a ieşi din criză. Cu multă dăruire, ambiţie şi puţin noroc, sper să facem un joc bun şi să ne calificăm în sferturi.

Jocurile din Cupa României sunt imprevizibile şi nu suntem favoriţi, chiar dacă avem avantajul terenului propriu. Nu avem probleme de lot, astfel că putem alinia cea mai bună formulă de echipă“, a declarat Daniel Isăilă, antrenorul echipei FC Braşov.

Confruntarea dintre FC Braşov şi „U" Cluj, care va fi transmisă, în direct, de Sport.ro, va fi arbitrată de Paul Unimatan, ajutat de Radu Iulian şi Florin Păunescu.

Astăzi au fost puse în vânzare tichetele pentru duelul din Cupă, iar casele de bilete vor fi deschise, astăzi, în intervalul orar 10.00 - 16.00 şi mâine, de la ora 9.00. Cele mai ieftine bilete costă 15 lei (peluză şi tribuna a II-a) şi 20 de lei (tribuna I).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite