Jose Murcia a plecat de la FC Braşov! Isăilă este noul principal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două înfrângeri consecutive, spaniolul Jose Pepe Murcia s-a despărţit de FC Braşov, Daniel Isăilă fiind noul antrenor principal al echipei de la poalele Tâmpei.

Oficial, se pare că ibericul ar avea unele probleme personale care l-ar fi determinat să-şi încheie colaborarea cu formaţia de sub Tâmpa. Neoficial, însă, spaniolul nu a mai fost dorit la echipă, după rezultatele mult sub aşteptări din ultima perioadă.

În momentul de faţă pot să vă spun doar că Jose Pepe Murcia are unele probleme de sănătate în familie. Mai multe nu pot declara în momentul de faţă“, a declarat directorul general al „stegarilor“, Marcel Popescu.

În schimb, antrenorul secund al echipei, Daniel Isăilă, a declarat la Radio GSP: M-a întrebat aseară domnul Niculae dacă îmi asum responsabilitatea să preiau echipa. Am acceptat. Cred că acum sînt pregătit să fiu principal.

Problema cea mare este de omogenitate, asta se rezolvă în timp. 2 săptămîni e prea puţin să rezolv eu aşa ceva, poate într-un întreg sezon. Ştiu la ce m-am înhămat, nu mi-e teamă, de aceea m-am făcut antrenor“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite