Degringoladă totală la FC Braşov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa a rămas în decurs de o lună fără 12 jucători exponenţiali, iar ieri s-a despărţit şi de antrenorul Giuseppe Materazzi, care i-a pregătit pe braşoveni, incredibil sau nu, timp de trei zile!

Nemulţumit de lotul pus la dispoziţie de patronul Ioan Neculaie, care, culmea, îi cerea lui Materazzi să se califice în Europa League cu o echipă mediocră, italianul de 64 de ani nu a dorit să-şi strice CV-ul şi a renunţat să-i mai antreneze pe „galben-negrii“.

Totodată, deşi primise promisiuni că la echipă vor fi transferaţi jucători de valoare, prin care să se compenseze plecările masive din ulltima lună, acest lucru nu s-a întâmplat în ultimele trei zile, Ioan Neculaie limitându-se să aducă la Braşov doar fotbalişti de mâna a treia.

Din aceste motive, Giuseppe Materazzi a hotărât că este mai bine pentru blazonul său să nu se facă de râs la o echipă de Liga I cu care s-ar fi luptat din greu pentru salvarea de la retrogradare.

Chiar dacă după plecarea lui Materazzi s-a lansat ideea conform căreia conducerea tehnică a „stegarilor“ va fi preluată tot de un italian, Cristiano Bergodi, şansele ca această mutare să se producă sunt infime, aproape nule.

Asta deoarece este greu de crezut că fostul tehnician de la Steaua şi Rapid se va încumeta să preia o echipă care nu este nici măcar în construcţie şi care nu are vreo strategie concretă pentru sezonul viitor, iar lucrurile par scăpate de sub control, haosul domnind pentru moment sub Tâmpa.

În aceste condiţii, probabil se va miza pe o soluţie ieftină, de avarie, iar la Braşov va sosi tot un tehnician român. În acest moment, liber de contract, Petre Grigoraş este favorit să-i preia pe „galben-negrii“. Însă, de luat în calcul sunt şi variantele Ionuţ Popa, Gigi Mulţescu sau Ştefan Stoica.

Acum rămâne de văzut cine va risca să vină la o echipă care nu-i poate oferi prea multe în momentul de faţă şi va semna cu FC Braşov...chiar şi pentru câteva zile!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite