Daniel Isăilă: „Vom avea parte de un meci pe viaţă şi pe moarte cu Astra Ploieşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a XIV-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, sâmbătă seara, de la ora 18.00, în deplasare, pe Astra Ploieşti.

Antrenorul Daniel Isăilă a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că meciul pe care echipa FC Braşov îl va juca, în deplasare, cu Astra Ploieşti va fi dificil, pentru că se întâlnesc două formaţii „în foame de puncte“.

Va fi un joc dificil pentru că se vor întâlni două echipe cu acelaşi număr de rezultate de galitate, şi aflate în aceeaşi foame de puncte. Cu siguranţă mergem cu gândul la victorie şi sperăm să o şi obţinem.

Ne aflăm într-o situaţie delicată, însă dacă stăm să ne gândim nu este chiar şi disperată, pentru că suntem la doar trei puncte faţă de locul opt.

Cum am mai spus-o, avem un campionat echilibrat în care aproape orice se poate întâmpla, şi în care nu există echipă despre care să spui că nu poate fi învinsă de nimeni. Noi sperăm să ne rezolvăm problemele pe care le avem şi să putem sta liniştiţi“, a spus Isăilă.

Tehnicianul braşovean a precizat că doar din punct de vedere al rezultatelor se poate declara îngrijorat, nu şi în ceea ce priveşte jocul echipei: "Mă îngrijorează pe de-o parte faptul că nu reuşim să câştigăm, însă pe de altă parte, pot spune că sunt mulţumit de jocul echipei.

Dacă echipe nu juca nimic era clar că acum nu mai eram atât de optimist, pe când aşa, eu chiar cred că va ieşi soarele şi la noi şi că vor veni şi rezultatele bune".

Daniel Isăilă a mai spus că faptul că finala Cupei României se va juca la Braşov îi face pe jucătorii ardeleni să fie şi mai dornici să ajungă până în faza finală a acestei competiţii.

"Noi am spus-o de la bun început, că ne dorim să ajungem cât mai departe în Cupa României.

Acum, pentru că se joacă finala la Braşov, e firesc să ne dorim parcă şi mai mult asta, însă nu visăm cu ochii deschişi. Până la finală mai sunt de jucat trei meciuri şi nu va fi deloc uşor", a afirmat Isăilă.

Pentru FC Braşov va lipsi în meciul cu Astra, de sâmbătă, Cristi Oros, suspendat. De asemenea, Vali Bădoi este incert din cauza unei întinderi musculare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite