FC Brașov a câștigat amicalul cu Victoria Brănești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un test de verificare susținut astăzi, pe Stadionul ICIM, FC Brașov a învins, cu 2-0, pe Victoria Brănești.

După o primă repriză albă, în care ocaziile mari de gol au aparținut formației pregătite de Ilie Stan, iar ambelor echipe li s-a refuzat câte un penalty, golurile au fost marcate în partea a doua.

1-0: Alex Chipciu a deschis scorul în minutul 63, reluând în poartă, din 12 metri, nemarcat, centrarea venită de la Dumitru.

2-0: scorul final a fost stabilit de Attila Hadnagy, în minutul 83: vârful "stegarilor" a scăpat pe contraatac și l-a învins pe goalkeeper-ul oaspeților cu un șut la colțul lung.

În această partidă, antrenorul brașovenilor, Daniel Isăilă, i-a folosit și pe fotbaliștii aduși recent la FC Brașov: vârful Lamine Diarrassouba, care a fost titular, dar și pe fundașul piteștean Daniel Bălașa, introdus pe teren în repriza a doua.

FC Brașov (repr I): Kajcsa - Bădoi, Majernik, Martinovic, Cr. Ionescu - Nuno Viveiros, Mateiu, Cristescu, Williams - Vali Badea, Diarrassouba

FC Brașov (repr a II-a): Marc - L. Dumitru, Bălașa, Majernik, Drăgan - Voicu, Mateiu, Martinovic, Chipciu - Hadnagy, Dedu

Au mai intrat: Oros, Ilyes, Rusu, Crețulescu și Iacob.

Brănești: Stoicescu - Străuț, Iacob, Bar, Nicola - Popa, Todoran, Olariu, Nicoară - Simion, Oprea

"Am avut parte de un meci util de verificare, în care am văzut unde suntem și ceea ce mai avem de pus la punct. Sunt mulțumit de rezultat și de atitudinea băieților, însă mai avem unele carențe în joc. Trebuie să eliminăm aceste greșeli până la meciul cu Dinamo", a declarat antrenorul celor de la FC Brașov, Daniel Isăilă.

"În continuare avem probleme la faza de construcție și nu reușim să fim mai periculoși în ofensivă. Avem momente în care ne apărăm mult prea naiv și din această cauză luăm goluri copilărești", a menționat și antrenorul Victoriei Brănești, Ilie Stan.

În etapa viitoare a Ligii I, FC Brașov va întâlni, duminică, 12 septembrie, de la ora 21.00, pe Stadionul Tineretului, pe Dinamo.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite