FC Braşov, eliminată de Dinamo, la juniori B VEZI FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În manşa retur a semifinalelor Campionatului Naţional de juniori B, FC Braşov a fost învinsă, în această dimineaţă, pe Stadionul „Tineretului", de Dinamo, cu 0-1.

Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Valentin Balint, în minutul 37, după o greşeală gravă a portarului braşovenilor. Chiar dacă au dominat autoritar partea a doua a confruntării, „stegarii" au ratat cu seninătate, din poziţii favorabile, irosind, astfel, şansa de a juca o finală de Campionat Naţional.

În tur a fost tot 1-0, pentru „câinii roşii". Micii „stegari" vor juca finala mică pe 23 iunie, cu Petrolul Ploieşti. „Calificarea s-a pierdut în tur, la Bucureşti, acolo unde am ratat foarte multe ocazii. Nu vreau să comentez arbitrajul, deşi în tur Dinamo a marcat un gol din ofsaid, iar astăzi am avut un penalty clar.

Oricum, nu din cauza arbitrilor am pierdut noi calificarea în finala competiţiei. Din păcate, astăzi ne-au lipsit prospeţimea, luciditatea şi concentrarea în faţa porţii. Principalul nostru scop rămâne promovarea unor jucători pentru echipa mare", a declarat antrenorul braşovenilor, Nicu Văduva.

FC Braşov: Băncilă - Cristi Iacob, Stanciu, Alupei, Căpăţână (75 Popescu) - Cenţiu (42 Ivan), Ţuţu - Dobrin (55 Csere), Enceanu, Dumbravă - Damian.

Finalele la juniori B se vor disputa joi, 23 iunie, la Buftea. Dinamo şi LPS Banatul Timişoara vor juca pentru locul 1, iar FC Braşov şi Petrolul se vor duela în finala pentru locul 3.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite