Cristi Oros (fundaş FC Braşov): „În 2011 vreau să jucăm finala Cupei României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul echipei FC Braşov, Cristi Oros, spune că nu se teme de concurenţa din lot şi speră să joace finala Cupei României.

Avem un antrenor nou, cu mentalitate diferită, care ne face să fim mai încrezători în noi. Eu cred că avem forţa să terminăm acest campionat în primele opt echipe. Nu mă tem de concurenţă. Cine se va pregăti mai bine şi va fi mai în formă va juca.

La Braşov am  făcut pasul în fotbalul mare din Liga I şi m-am simţit întotdeauna apreciat. Chiar dacă am încasat două cartonaşe roşii în turul campionatului nu mă consider un fundaş dur.

Regret şi acum eliminarea din meciul de la Galaţi, atunci când am pierdut cu 1-0 după un gol marcat în minutul 90
", a declarat Oros, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Cristi Oros despre...

Cupa României: „Cu siguranţă ne vom juca şansa în dubla cu Steaua. Pentru noi ar fi ceva de senzaţie să obţinem calificarea în finală. Până acum nu am câştigat niciun trofeu, astfel că este o şansă uriaşă pentru mine, pentru echipă şi oraş. Fanii braşoveni să aibă încredere în noi, pentru că vom da totul să jucăm finala Cupei României".

Cel mai bun fundaş din lume:
„Indiscutabil, Pique de la FC Barcelona e cel mai bun. Este un fundaş complet, care are toate calităţile necesare unui fundaş central".

Timp liber: „Atunci când nu sunt ocupat cu programul echipei îmi place să joc tenis de câmp şi să merg la piscină să mă relaxez".

Cei mai valoroşi adversari din Liga I: „Traore, Kone şi Bogdan Stancu. Sunt atacanţi foarte greu de marcat, pentru că au o tehnică bună şi cunosc foarte bine jocul".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite