Cristi Ionescu (FC Braşov): „Concurenţa e benefică, dar vreau să redevin titular în 2011“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul echipei FC Braşov, Cristi Ionescu, a declarat, marţi, că pentru 2011 principala sa dorinţă este să redevină titular în formaţia antrenată de Antonio Conceicao. 

Personal pot spune că 2010 a fost unul bun. Am început bine campionatul, am marcat şi două goluri, însă, din păcate, m-am accidentat şi am pierdut postul de titular. Trebuie să trag tare la antrenamente, pentru că îmi doresc enorm de mult să revin in primul 11.

Concurenţa cu Willliams este benefică pentru echipa şi cine va fi în formă va juca. Sincer nu mă tem de retrogradare, pentru că avem valoare să terminăm măcar la jumătatea clasamentului. În tur am avut şi multă neşansă la unele meciuri, astfel că am pierdut puncte importante", a spus Ionescu.

Fotbalistul a mai precizat că în viziunea lui, cea mai puternică echipă din campionat în tur, a fost Oţelul Galaţi. „Cea mai puternică echipă în turul campionatului a fost Oţelul. Chiar dacă erau consideraţi o echipă de mijlocul clasamentului, gălaţenii au impresionat printr-o organizare deosebită şi constanţă.

Ca jucător, Torje, de la Dinamo mi s-a părut cel mai puternic adversar. Este un jucător foarte rapid şi cu o tehnică foarte bună. Chiar dacă vom întâlni Steaua în semifinalele Cupei României trebuie să ne jucăm şansa până la capăt".

Cristi Ionescu a precizat că el şi colegii de echipă îşi doresc cu orice preţ să ajungă în finala Cupei României, cu atât mai mult cu cât aceasta se va juca la Braşov. „Vom juca cu multă ambiţie, pentru că în astfel de meciuri totul este posibil, mai ales că cele două echipe sunt de valori apropiate.

Faptul că finala se va juca la Braşov ne ambiţioneaza şi mai mult şi vrem să le oferim fanilor braşoveni cât mai multe motive să fie fericiţi in 2011", a declarat Cristi Ionescu pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite