Adrian Rusu (fundaş FC Braşov): „Mă simt ca acasă la Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venit la FC Braşov în vară, de la Pandurii Târgu-Jiu, fundaşul Adrian Rusu s-a impus rapid ca titular în formaţia pregătită de Daniel Isăilă şi Dănuţ Oprea. 

Rusu a marcat un gol în tricoul echipei FC Braşov, în victoria cu 2-0, din meciul cu Rapid, din etapa a 17-a a Ligii I.

Din păcate, ţinând cont de situaţia din clasament, nu putem fi mulţumiţi. Sunt convins că puteam mult mai mult în prima parte a sezonului.

Cel mai bun meci al nostru din turul campionatului a fost cel cu Rapid. Personal, pot spune că prima repriză din partida cu  giuleştenii a fost cea mai bună făcută de mine la FC Braşov.

A fost o repriză cu multe evenimente, în care am reuşit să marchez, apoi m-am accidentat, astfel că la pauză am fost nevoit să cer schimbarea.

Suntem dezamăgiţi de locul pe care îl ocupăm, însă trebuie să urcăm în clasament, iar acest lucru depinde numai de noi. Vom da totul pe teren pentru a ieşi din această situaţie dificilă
", crede fundaşul braşovean.

Acesta a vorbit şi despre semifinalele Cupei României, acolo unde FC Braşov se va duela cu Steaua. „În Cupa României suntem în grafic. Nu aveam preferinţe între Steaua şi Dinamo, pentru că ambele sunt echipe de top.

Vom juca cu Steaua, va fi o dublă infernală, însă ne vom juca şansa şi este important că vom juca manşa retur pe teren propriu
" , a declarat Adi Rusu, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Rusu consideră că venirea la FC Braşov este un pas înainte în cariera sa. „Pot spune că mă simt ca acasă la Braşov. Am găsit aici un grup unit, pornind de la colegi, la staff-ul tehnic, dar şi cei din conducerea clubului. Nu regret nicio secundă faptul că în vară am ales Braşovul şi consider că venirea mea aici este un pas înainte pentru mine", a spus Rusu.

Fundaşul „stegarilor" le-a transmis şi un mesaj fanilor braşoveni:  „Ţin să le mulţumesc suporterilor pentru modul în care ne-au încurajat la toate meciurile din acest sezon.

Poate la unele partide i-am dezamăgit prin evoluţii mai slabe, însă trebuie să aibă încredere în noi, să fie alături de echipă în continuare, pentru a ne putea bucura împreună la cât mai multe victorii în 2011
".    

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite