„Stegari“, muşcaţi din „câini“! Avancronica partidei Dinamo – FC Braşov! Vezi echipele probabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 24-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, în această seară, de la ora 20.00, la Bucureşti, pe Dinamo. Confruntarea va fi transmisă, în direct, de Antena 1, şi în format livetext pe site-ul www.adevarul.ro.

După o serie de cinci meciuri fără eşec în acest an, „stegarii" vor să producă surpriza şi în „Ştefan cel Mare". Dacă braşovenii stau foarte bine cu moralul, dinamoviştii vor aborda meciul cu FC Braşov după înfrângerea suferită în faţa celor de la Universitatea Cluj-Napoca.

Istoria ultimelor trei confruntări directe este favorabilă „stegarilor". Astfel, în urmă cu doi ani, „galben-negrii" se impuneau în „Groapă", scor 2-0, iar Dinamo îşi lua adio de la titlu după acel eşec. Anul trecut, FC Braşov a remizat la Bucureşti, scor 0-0, iar în turul acestei ediţii de campionat, la Braşov, scorul a fost egal, 2-2.

Ne aşteaptă un meci dificil, dar presiunea este pe Dinamo. Cu siguranţă vom avea o confruntare grea, dar sper ca băieţii să continue evoluţia din ultimele etape.

Dacă vom mai acumula măcar patru puncte în următoarele etape, atunci putem spune că obiectivul nostru, salvarea de la retrogradare, este aproape îndeplinit", a declarat antrenorul braşovenilor, Tony Conceicao. Pentru confruntarea de diseară, Conceicao nu se va putea baza pe fundaşul Adrian Rusu, care este suspendat.

La rândul său, antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a precizat: „Va fi un meci dificil cu Braşovul. Este o echipă care joacă fără un atacant veritabil, într-un sistem 4-1-4-1, iar Antonio Conceicao a făcut o treabă foarte bună acolo. Ne vom lua toate măsurile de precauţie pentru a câştiga acest meci".

Echipele probabile:

Dinamo: Dolha - Bărboianu, Moţi, Găman, Bordeanu - Torje, D.Koné, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu, Ganea

FC Braşov: Hăisan - Voicu, Oros, Diego Gaúcho, Cr.Ionescu - Toloza - Nuno Viveiros, Cristescu, Ilyes, Chipciu - Filipe Teixeira

06.04.2011, Bucureşti, Stadion: „Dinamo", ora: 20:00, live Antena 1

Arbitru: Adrian Comănescu (Ramnicu-Vâlcea)

Dinamo Bucureşti - FC Braşov

Palmares: 83 44 17 23 163-88

Primul meci: scor 1-1, la Bucureşti, în 3 octombrie 1957.

Scor maxim: scor 10-1, la Bucureşti, în 19 mai 1965.

Ultima victorie a echipei oaspete la Bucureşti: scor 2-0, în 31 mai 2009.

Ultimul meci la Bucureşti: scor 0-0, în 11 aprilie 2010.

În tur: FC Braşov - Dinamo Bucureşti 2 - 2 (1-0)

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite