EXCLUSIV Dănuț Oprea: „Voi pleca de la FC Brașov dacă-mi voi primi banii pe care îi merit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dănuţ Oprea
Dănuţ Oprea

Tras pe linie moartă după aducerea pe banca tehnică a portughezului Antonio Conceicao, fostul director tehnic de la FC Brașov, Dănuț Oprea, a declarat că acceptă să se despartă de formația brașoveană, dar numai în anumite condiții.

În vara lui 2010, Dănuț Oprea a semnat un contract valabil un sezon cu FC Brașov, iar situația lui la clubul de la poalele Tâmpei este departe de a fi rezolvată. Fostul director tehnic a admis că acceptă rezilierea pe cale amiabilă a contractului, întrucât „nu vrea să încurce pe nimeni“.

Mi se pare normal să mi se transmită exact ceea ce am de făcut. Am văzut că noul antrenor și-a adus propriul staff tehnic, iar în această situație mi-am dat seama că nu mai este nevoie de mine la club.

În acte, eu încă sunt directorul tehnic al acestei formații și trebuie să-mi respect contractul pe care îl mai am până în vară. Dacă nu mai este nevoie de mine, decât să stau degeaba la această echipă, mai bine ne strângem mâna și am plecat.

Însă, pun și eu anumite condiții. Adică nu mi se pare normal să primesc doar banii până la finalul turului de campionat. În cazul în care mi se va achita contractul integral, atunci eu îmi văd de viața mea și plec la Galați.

Am destule probleme pe cap și nu-mi convine nici mie să mai stau și cu acest stres pe cap. Dacă mai este nevoie de mine, să mi se transmită exact ce sarcini am și mă voi prezenta la muncă în fiecare zi.

Deja mi-am contactat și eu avocații și sper să ajungem la o înțelegere zilele următoare. Am o propunere de colaborare la o echipă din Republica Moldova și vreau să-mi clarific odată pentru totdeauna situația mea la Brașov.

Am avut câteva întâlniri cu cei din conducerea executivă a clubului, mai exact cu domnul președinte Kovacs, iar ei mi-au propus să-mi ofere salariul doar pe opt luni. Le-am spus că nu sunt de acord cu acest lucru și vom mai discuta săptămâna aceasta.

Oricum, după tot ceea ce am făcut la FC Brașov, mi se pare că nu s-a procedat tocmai corect față de mine. Îmi pare rău că a trebuit să aud din alte surse că am fost tras pe dreapta și nu m-au anunțat cei din conducere“, a declarat Dănuț Oprea.

În altă ordine de idei, problemele financiare de anul trecut de la FC Brașov sunt resimţite și în prezent. Astfel, fostul fundaș al „stegarilor“, Rui Duarte, transferat la Rapid în vară, mai are de primit trei salarii restante de la FC Brașov. „I-am promis lui Duarte că voi face tot posibilul pentru ca el să-și primească banii de la Brașov cât mai repede“, a declarat președintele giuleștenilor, Dinu Gheorghe.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite