Steaua - FC Braşov în semifinalele Cupei României! Vezi declaraţii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Stegarii“ speră să se califice în finală
„Stegarii“ speră să se califice în finală

FC Braşov va întâlni pe Steaua în semifinalele Cupei României! Turul va avea loc la Bucureşti, pe 20 aprilie, iar returul pe 11 mai, la Braşov! Finala este programată pe 25 mai, pe Stadionul „Tineretului“ din Braşov. Gloria Bistriţa - Dinamo este cealaltă semifinală.

ora 16.20 - Dănuţ Oprea, director tehnic FC Braşov: „Pornim cu şansa a doua în această semifinală, însă vom da totul pentru a ne califica în finala Cupei României. Cu siguranţă, vor fi două meciuri dificile cu Steaua, dar până la aceste jocuri mai este mult timp. Ne bucurăm de faptul că vom juca manşa retur la Braşov“.

ora 16.10 - Ionuţ Lupescu, director general al FRF: „Pe hârtie, Steaua şi Dinamo sunt favorite pentru a obţine calificarea în finala Cupei României, însă, eu nu sunt atât de convins că cele două echipe vor avea o misiune atât de uşoară.

Toată lumea speră ca finala Cupei să fie Steaua - Dinamo, dar Bistriţa şi Braşov vor avea un cuvânt greu de spus. Indiferent de poziţia în clasament, în Cupa României nu există favorite, iar echipele considerate mai mici îşi vor vinde scump pielea
“.

ora 16.00 - Daniel Isăilă, antrenor FC Braşov: „Între Steaua şi Dinamo nu aveam preferinţe, pentru că sunt două echipe de calibru, care în fiecare an îşi propun să câştige titlul şi Cupa României.

Sorţii au decis să jucăm cu Steaua. Pornim cu şansa a doua în semifinale, însă în fotbal s-au mai văzut surprize. Vom da totul pentru a ne califica, pentru că ne dorim să jucam finala la Braşov

ora 15.45 - Narcis Răducan, director sportiv Steaua: „A fost o tragere la sorţi fără mari emoţii, întrucât ştiam în proporţie de 50% cu cine vom juca. Atât FC Braşov, cât şi Gloria Bistriţa sunt formaţii care au reuşit să elimine echipe importante până în această fază a competiţiei. Nu am reuşit să batem Braşovul nici în campionat. aşa că sigur vom avea o dublă manşă foarte dificilă.

Cupa României este o competiţie a surprizelor şi noi vom trata cu maximă seriozitate duelurile cu FC Braşov. Obiectivul nostru este calificarea în finala competiţiei, însă trebuie să ne concentrăm 100% la dubla cu FC Braşov“.

Parcursul Stelei Bucureşti până în semifinalele Cupei:

16-imi: Gaz Metan CFR Craiova - Steaua 0-1

Optimi: Steaua - Sportul 3-1

Sferturi: Rapid - Steaua 0-1

FC Braşov va întâlni pe Steaua în semifinalele Cupei României! Turul va avea loc la Bucureşti, pe 20 aprilie, iar returul pe 11 mai, la Braşov!

În cealaltă semifinală:

Gloria Bistriţa - Dinamo (turul la Bistriţa, iar returul la Bucureşti)

Parcursul echipei FC Braşov până în semifinalele Cupei României:

16-imi: Chimia Brazi - FC Braşov 0-1

Optimi: FC Braşov - Universitatea Cluj-Napoca 2-1

Sferturi: FC Braşov - FC Timişoara 1-0

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite