„Drumul Mingii“: 2.400 de kilometri, între Timişoara şi Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 800 de persoane s-au înscris, până la această oră, la „Drumul Mingii", o campanie organizată de sponsorul principal al Cupei României, care prevede parcurgerea a 2.400 de kilometri în decurs de 40 de zile, între oraşele Timişoara şi Braşov.

Campania prevede ca 1.000 de oameni să parcurgă traseul de 2.400 de kilometri cu mingea la picior. „Drumul Mingii" va trece prin 35 de localităţi pe parcursul a 40 de zile, printre acestea aflându-se Timişoara (16 aprilie), Lugoj, Reşiţa, Baia de Aramă, Craiova (23 aprilie), Slatina, Piteşti (1 mai), Târgovişte, Băicoi, Buzău, Brăila, Galaţi (7 mai), Tecuci, Bacău, Piatra Neamţ (15 mai), Bistriţa (20 mai), Reghin şi Braşov (25 mai).

Cel mai norocos dintre cei 1.000 de participanţi va avea ocazia să dea lovitura de începere la finala Cupei României de la Braşov. Finala Cupei României - Timişoreana se va disputa la data de 25 mai pe stadionul Tineretului din Braşov. În semifinalele competiţiei sunt calificate echipele FC Braşov, Gloria Bistriţa, Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite