Sorin Cârţu: „Sunt dezamăgit, a fost o prestaţie jenantă a noastră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Steaua, Sorin Cârţu, a declarat după remiza cu FC Braşov, scor 0-0, din prima manşă a semifinalelor Cupei României, că este dezamăgit, deoarece jucătorii săi au avut o prestaţie jenantă, şi că le cere scuze suporterilor pentru acest joc. 

Mă aşteptam la altceva. Mă nemulţumeşte jocul, dar mai e şi returul. Azi am jucat prost şi sunt dezamăgit. Le cer scuze în numele echipei celor care au venit la stadion şi suporterilor stelişti din faţa televizorului. A fost o prestaţie jenantă a noastră.

N-am ştiut cum să contracarăm aşezarea cu cinci fundaşi a Braşovului, trei centrali şi doi laterali. Era normal ca ei să încerce să scoată un rezultat cât mai strâns, dar noi trebuia să găsim antidot pentru a desface această apărare.

Mă îngrijorează pentru că la fel prost am jucat şi cu Sportul, iar echipa de acum din teren nu poate avea ca scuză oboseala, doar Brandan şi Geraldo au jucat mai mult înaintea acestui joc
", a spus Cârţu.

Tehnicianul a precizat că Steaua ar fi de condamnat dacă nu s-ar califica în finala Cupei României: „Şansele de calificare rămân egale. Dacă noi nu avem speranţe să facem un rezultat bun care să ne califice la Braşov ce rost are să jucăm finala? Suntem de condamnat dacă nu reuşinm să ne calificăm în finală".

Cârţu a menţionat că exprimarea echipei este influenţată de lotul pe care îl are la dispoziţie. „Am şi glumit cu doctorul să mutăm vestiarul la el. Ricardo s-a accidentat, de-asta l-am schimbat, nimănui nu-i convine să facă schimbare în prima repriză", a adăugat el.

Sorin Cârţu consideră că adversara din etapa a XXVIII-a a Ligii I, Dinamo, este probabil deja calificată în finala Cupei României, după ce s-a impus în prima manşă cu Gloria Bistriţa, scor 2-0.

Probabil Dinamo e deja calificată în finală, să fie prea fraieri să piardă calificarea. Cred că Gardoş va putea juca cu Dinamo, aşa sperăm, la fel şi Latovlevici. Meciul cu Dinamo este o partidă la care antrenorul nu prea mai are de ce să îi mai motiveze pe jucători", a spus tehnicianul.

Formaţia Steaua Bucureşti a remizat, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Braşov, într-un meci contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana. Manşa secundă a semifinalei dintre Steaua şi FC Braşov va avea loc în data de 11 mai, la Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite