Antonio Conceicao: „Suntem foarte triști fiindcă nu am reușit să ne calificăm în finală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua și FC Brașov au terminat la egalitate, scor 1-1, în această seară, pe Stadionul Tineretului, din Brașov, în manșa retur a semifinalelor Cupei României la fotbal. După 0-0 în tur, Steaua s-a calificat în finala competiției.

La finalul confruntării, antrenorul portughez de la FC Brașov, Antonio Conceicao, s-a declarat dezamăgit de rezultatul înregistrat, dar și-a felicitat proprii jucători pentru devotamentul de care au dat dovadă.

Suntem foarte triști după acest meci. Ne pare rău fiindcă am ratat un obiectiv extrem de important, pentru care ne pregătim de câteva luni. Suntem dezamăgiți pentru că nu am reușit să oferim acestui oraș o imensă bucurie.

Regretăm că nu am izbutit să scriem o pagină de istorie pentru acest club. Din păcate, în fotbal există și momente dure, iar noi am simțit acest lucru în această seară.

A fost un joc pe care cred că l-am controlat din punct de vedere tactic, dar a venit finalul jocului și execuția de excepție a lui Dică, prin care noi am pierdut o calificare pe care o meritam.

Vreau să-i felicit din suflet pe jucătorii de la FC Brașov, pentru felul în care au răspuns la ceea ce le-am cerut eu, de când am venit la FC Brașov. Din păcate, noi am fost obligați și de accidentări să facem mai repede schimbările“, a declarat Conceicao.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite