Antonio Conceicao: „Steaua arată mai bine de la venirea lui Olăroiu, dar noi vrem să scriem istoria“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În manşa retur a semifinalelor Cupei României la fotbal, FC Braşov va întâlni, miercuri seara, de la ora 20.45, pe Stadionul „Tineretului“, pe Steaua.

Înaintea confruntării cu Steaua, antrenorul formaţiei braşovene, portughezul Antonio Conceicao, consideră că nu are motive de îngrijorare odată cu venirea lui Cosmin Olăroiu pe banca tehnică a echipei din Ghencea.

„Steaua este o echipă extrem de valoroasă, dar noi trebuie să ne facem jocul. Ne aşteaptă meciul sezonului şi vrem să intrăm în istoria acestui club, printr-o eventuală calificare în finală.

Sunt convins că Olăroiu a schimbat ceva la Steaua, mai ales în ceea ce priveşte mentalitatea. Însă, un antrenor are nevoie de mai mult timp pentru a influenţa pozitiv jocul unei formaţii.

Noi trebuie să fim determinaţi şi motivaţi la maxim. Există şi o anumită presiune, însă trebuie să trecem peste ea şi să ne concentrăm doar la ceea ce avem de făcut. Ne dorim ca publicul să fie al 12-lea jucător pentru noi.

Este important să fim pregătiţi atât fizic, cât şi psihic. Cu siguranţă, Steaua va juca mai bine decât în tur şi ne va pune mult mai multe probleme. Steliştii îşi joacă locul în Europa în meciul cu noi şi vor fi extrem de motivaţi.

Ne aşteaptă un meci cu o încărcătură emoţională deosebită, însă trebuie să ne stăpânim emoţiile. Partida este deschisă oricărui rezultat, Luăm în calcul şi varianta prelungirilor, dar şi varianta loviturilor de la 11 metri, deşi noi ne propunem să terminăm meciul în 90 de minute“, a declarat Conceicao.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite