Oros se gândea să se lase de fotbal înainte să ajungă la FC Brașov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapidistul, ultimul jucător chemat la naţională, a fost la un pas să se retragă din fotbal, în urmă cu patru ani.

Originar din Sighet, judeţul Maramureş, Cristi Oros a ajuns din liga a IV-a la Rapid şi la echipa naţională. Un fotbalist modest, fundaşul venea la antrenamentele Braşovului cu autobuzul sau taxiul.

Fotbalistul de 26 de ani are o poveste tipică pentru un jucător român. Provenit dintr-o familie modestă, Cristi Oros a mers la fotbal din dorinţa de a scăpa de sărăcie.

Citește aici mai multe despre Cristi Oros, fotbalistul convocat în premieră la echipa națională

Caracterizat de cunoscuţi drept un fotbalist serios, actualul fundaş de la Rapid recunoaşte că dacă nu se transfera la Braşov în 2007, punea ghetele în cui, fiind sătul să joace în Liga a II-a la Bihor. „Dacă nu ajungeam să joc în Liga1, mă lăsam de fotbal...“

La Braşov, l-a avut antrenor chiar pe selecţionerul Răzvan Lucescu. „Îi mulţumesc că m-a chemat la naţională, nu-l voi dezamăgi", îi răspunde recunoscător fundaşul lui Lucescu.

Totuși, cel care l-a convocat primul la națională pe Oros a fost Victor Pițurcă: „Acum trei ani, m-a sunat şi m-a chemat să vin la lot, dar eu m-am accidentat. Nu credeam că voi mai fi chemat la naţională, îmi luasem gândul...“

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite