„Stegarii“, egalii campioanei CFR Cluj VEZI FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 27-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov şi CFR Cluj-Napoca au încheiat la egalitate, scor 2-2, duelul susţinut pe Stadionul „Tineretului". Meciul a fost făcut praf de centralul Teo Crăciunescu, cel care i-a dezavantajat în dese rânduri pe „stegari" şi a acordat mult prea uşor un penalty pentru FC Braşov.

Obligaţi să câştige întrucât erau tot mai ameninţaţi de matineu, „galben-negrii" au început meciul în forţă, iar „scăriţa" lui Chipciu a fost respinsă în corner de Nuno Diogo. Câteva minute mai târziu, clujenii au replicat tăios, însă Kajcsa a respins cu un reflex senzaţional lovitura de cap a lui Nuno Diogo.

Vezi aici mai multe imagini de la meciul de aseară

În minutul 16, Emanuel Kone a deschis scorul pentru CFR, după un contraatac şcoală al oaspeţilor. În faza premergătoare, „stegarii" au solicitat un henţ, dar Crăciunescu jr. a lăsat jocul să continue, iar faza s-a finalizat cu gol.

Nerefăcut în totalitate, portughezul Filipe Teixeira s-a accidentat în minutul 27 şi a fost schimbat de Conceicao cu Nuno Viveiros. „Galben-negrii" au atacat în valuri, însă Ilyes, Nuno Viveiros şi Chipciu nu l-au putut învinge pe Mincă.

Braşovenii au ratat cea mai mare ocazie a primei reprize în minutul 44: căpitanul Robert Ilyes a trimis cu capul, din patru metri, însă Mincă a respins cu un reflex uluitor.

Golul egalizator a venit în minutul 65, atunci când Distefano a centrat în careu, iar Ilyes şi-a luat revanşa, marcând din câţiva metri. Contrar cursului jocului, Ionuţ Rada i-a readus pe clujeni în avantaj, executând perfect o lovitură liberă, de la 25 de metri, direct în vinclul porţii (min. 78).

La faza imediat următoare, Hadnagy a căzut mult prea uşor în careu, iar Teo Crăciunescu a acordat penalty, Distefano transformând fără emoţii lovitura de la 11 metri.

image

Urmează duelul din Cupă

Cu punctul acumulat aseară, FC Braşov a acumulat 31 de puncte şi se menţine pe locul 13, la cinci lungimi de prima poziţie retrogradabilă, ocupată de Craiova.

La finalul meciului, antrenorul braşovenilor, Tony Conceicao, a acuzat vehement arbitrajul: „După părerea mea, FC Braşov ar fi trebuit să fie câştigătoarea acestui joc, a fost singura echipă care a vrut să joace fotbal, dar nu a fost lăsată.

Din punctul meu de vedere arbitrul ar fi trebuit să dea câte o sancţiune la fiecare gol al CFR-ului. La primul a fost un fault al lui Cadu, iar la al doilea, din lovitură liberă, nici nu a fost vorba de fault.

De asemenea, aş vrea să incriminez două faze la care arbitrul ar fi putut să acorde al doilea cartonaş galben la Cadu şi Panin, dar s-a răzgândit. Nu mă scuz cu acest arbitraj, dar am ajuns într-un punct în care mă consider nedreptăţit. Nu cer nimic, doar să fim lăsaţi să jucăm".

Pentru FC Braşov urmează prima semifinală a Cupei României la fotbal. Joi, de la ora 20.45, „stegarii" vor întâlni, în Ghencea, pe Steaua. În cealaltă semifinală se vor confrunta, miercuri, tot de la 20.45, Gloria Bistriţa şi Dinamo.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite