Fotbal: FC Braşov, la al cincelea meci consecutiv fără victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prologul etapei a XXIII-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov a continuat parcursul descendent și a suferit cea de-a treia înfrângere consecutivă a returului, Ceahlăul Piatra Neamț învingând, sub Pietricica, scor 2-1.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA LIVETEXT A PARTIDEI

Viorel Moldovan: "Situația este tot mai grea la FC Brașov"

Brașovul lui Viorel Moldovan nu se regăsește și a clacat lamentabil astăzi, pe terenul penultimei clasate. Cu 31 de puncte în cont, brașovenii sunt la doar zece lungimi de primul loc retrogradabil. De partea cealaltă, nemțenii lui Gheorghe Ștefan au adunat 19 puncte și continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Brașovenii au dat semne că pot da uitării rezultatele modeste din ultimele două etape și au avut o ocazie monumentală chiar în minutul 14, atunci când Zaharia a reluat în transversală, din șase metri. În replică, moldovenii au deschis scorul un minut mai târziu, Mulisa punctând cu un șut din mijlocul careului de 16 metri.

Băieții lui Viorel Moldovan au restabilit egalitatea pe tabelă în minutul 23, prin macedoneanul Dusan Savic, care s-a aflat la prima reușită în tricoul galben-negrilor. 60 de secunde a durat bucuria oaspeților, care s-au văzut din nou în dezavantaj pe tabelă, Cebotaru marcând după un ofsaid evident nesemnalizat de asistentul Megheșa. Brașovenii au irosit șansa de a egala situația, Nuno Diogo trimițând în bară, din trei metri.

Stegarii s-au mișcat mai bine în repriza a doua, dar fără niciun rezultat pe tabela de marcaj. Landauri și Zaharia au fost aproape de 2-2, dar șuturile celor doi nu și-au atins ținta. Astfel, cu doar patru puncte acumulate în primele șase etape ale returului, formația lui Viorel Moldovan așteaptă turul din Cupa României, un  parcurs bun în această competiție reprezentând singura salvare a unui sezon compromis în mare măsură.

Ceahlăul - FC Brașov 2-1

Au marcat: Mulisa 15, Cebotaru 24 - Savic 23 

Ceahlăul: Villadsen - Dikaba, Forminte, Vițelaru, Dumitraș (79 Dragomir) - Stevic, Balde - Cebotaru, Vasilache (68 Rudison), Jeremic (81 Bărcăuan) - Mulisa 

Antrenor: Zoran  Filipovic

FC Brașov: Coman - Stancu, Nuno Diogo, Nae Constantin, Ezequias (46 Cristi Ionescu) - Voicu, Ilyes (73 Sburlea), Grigore, Cătălin Munteanu (46 Landauri) - Zaharia, Savic 

Antrenor: Viorel Moldovan

Arbitri: Ovidiu Hațegan - Dorin Mudura, Nicolae Megheșa  

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite