FC Braşov şi-a anulat cantonamentul din Slovenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă după programul iniţial, fotbaliştii braşoveni urmau să efectueze un stagiu de pregătire în Slovenia, în perioada 5-16 iulie, „stegarii“ au renunţat la idee, urmând să facă o pregătire centralizată în Poiana Braşov.

Oficialii formaţiei de sub Tâmpa au luat această decizie întrucât lotul nu este definitivat, iar zilele viitoare vor da probe la FC Braşov mai mulţi jucători străini şi români.

Materazzi a spus că nu are rost ca echipa să plece în Slovenia, atâta timp cât lotul nu este definitivat şi vor mai veni mulţi jucători în probe. Avem condiţii bune de pregătire şi la Braşov.

Am anulat cantonamentul din Slovenia, iar echipa va efectua un stagiu de pregătire în Poiana Braşov“, a declarat preşedintele lui FC Braşov, Ioan Neculaie, pentru site-ul oficial al clubului.

Bădoi se antrenează cu FC Braşov

În ceea ce priveşte lotul de jucători, fotbaliştii Robert Ilyes, Gabi Kajcsa, Cristi Ionescu şi Attila Hadnagy au semnat, astăzi, prelungirea contractelor. Totodată, fundaşul lateral Vali Bădoi se pregăteşte, începând de astăzi, sub comanda tehnicianului italian Giuseppe Materazzi. La pregătirea „stegarilor“ se află, în probe, şi mijlocaşul George Negura (22 ani), care a evoluat ultima dată la Universitatea Cluj.

În acelaşi timp, la antrenamentele „galben-negrilor“ va participa, începând de mâine, şi mijlocaşul defensiv slovac Peter Maticek (31 ani), care ultima dată a evoluat la MZK Ruzomberok, în prima ligă slovacă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite