FC Braşov intră de astăzi în cantonamentul din Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa FC Braşov se va afla, începând de luni, într-un cantonament de zece zile în Poiana Braşov, la Hotelul Piatra Mare, care aparţine patronului formaţiei, Ioan Neculaie.

În lipsa unui antrenor principal, jucătorii braşoveni se vor antrena sub comanda secunzilor, Daniel Isăilă, Robert Ilyeş şi Andrei Şanta. "Timp de zece zile vom efectua un stagiu de pregătire în Poiana Braşov.

În această perioadă important este să definitivăm lotul cât mai repede. Trebuie să ne punem la punct şi cu pregătirea fizică şi să găsim soluţii pentru disputarea unor meciuri amicale", a declarat Isăilă.

În stagiul montan vor merge şi jucătorii Arthur Pătraş (FC Timişoara), Alin Ţene şi Ionuţ Radu, ambii de la Rapid. În zilele următoare, la echipă urmează să vină şi portarul Traian Marc, de la Poli Iaşi.

"Trebuie să-i vedem la lucru pe toţi şi dacă vor convinge, cei trei jucători vor fi împrumutaţi pentru un sezon la FC Braşov. În ceea ce îl priveşte pe Traian Marc, acesta şi-a rezolvat problemele contractuale de la Poli Iaşi, iar în următoarele zile va semna cu FC Braşov. Este un fotbalist care s-a format la Braşov şi este bine că revine acasă", a spus Daniel Isăilă, pentru site-ul oficial la clubului.

Antrenorul italian Giuseppe Materazzi şi-a reziliat, joi, contractul cu FC Braşov, la numai trei zile după ce a fost prezentat oficial la gruparea braşoveană.

Antrenorul italian a semnat un contract pe un an cu FC Braşov, dar patronul echipei, Ioan Neculaie, a considerat că nu se potriveşte formaţiei sale, motiv pentru care a discutat cu tehnicianul şi de comun acord s-au despărţit.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite