Attila Hadnagy (FC Braşov): „Vreau să revin în forţă în 2011“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei FC Braşov, Attila Hadnagy, a declarat, marţi, pentru site-ul oficial al grupării ardelene, că îşi doreşte să revină în forţă în anul 2011 şi să marcheze cât mai multe goluri. 

Sunt conştient că în prima parte a sezonului am dezamăgit. Am marcat doar un gol în campionat, iar acest lucru este foarte puţin pentru un atacant.

Meseria mea este să dau goluri, iar anul trecut nu mi-a ieşit jocul aşa cum doream. Ne trebuie şi mult noroc şi să fim mai atenţi în meciuri cu echipele mai slab cotate, pentru că în tur am pierdut puncte importante.

Dacă vom juca la fel cum am fãcut-o în meciurile cu echipele importante ale campionatului sunt convins că nu vom avea probleme cu retrogradarea. Trebuie să fim optimişti şi încrezători pentru 2011. Vreau să revin în forţă şi să înscriu cât mai multe goluri", a spus Hadnagy.

Atacantul a afirmat că speră să joace finala Cupei României cu FC Braşov. „Sper ca 2011 să fie un an mai bun. Cu FC Braşov sper să jucăm în acest an finala Cupei României.

Este adevărat că Steaua porneşte cu prima şansă la calificare, însă noi ne vom juca şansa în cele două meciuri din semifinale. Cred că orice fotbalist îşi doreşte să joace finala Cupei, iar pentru noi ar fi ceva extraordinar", a completat atacantul.

Braşoveanul a mai spus că de sarbători a petrecut acasă, alături de familie: „De sărbători am stat acasă, împreună cu soţia şi băieţelul meu de trei luni, Kristof. Mă consider un om împlinit, iar Kristof mi-a făcut această vacanţă fericită".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite