Antonio Conceicao (antrenor FC Braşov): „Echipa a crescut de la meci la meci, dar vreau mai mult“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei FC Braşov, Antonio Conceicao, a declarat, miercuri, la finalul stagiului de pregătire din Antalya că formaţia sa a crescut cu fiecare meci amical jucat, dar a precizat că vrea mai mult de la jucători.

A fost foarte important că am găsit în Antalya condiţii foarte bune de pregătire. Sunt mulţumit de felul în care s-au pregătit jucătorii, însă eu le cer mai mult, pentru că sunt convins că această echipă are potenţial. Echipa a crescut de la meci la meci, iar rezultatele pozitive dau multă încredere jucătorilor.

Mă bucur că s-a pus în practică la meciuri ceea ce am lucrat la antrenamente. Îmi doresc ca toţi jucătorii să aibă o mentalitate de învingători, la fiecare antrenament şi la fiecare joc. Cel mai important lucru pe care îl transmit echipei este că indiferent că jucăm acasă sau în deplasare trebuie să intrăm pe teren doar cu gândul la victorie.

Până la meciurile din Cupa României, trebuie să ne concentrăm pe jocurile din campionat, pentru că se anunţă un retur foarte dificil. Trebuie să urcâm cât mai repede în clasament pentru a putea pregăti în linişte meciurile din Cupa României", a spus Conceicao, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Conceicao este conştient că pentru jucătorii veniţi în această iarnă nu va fi uşor să se integreze într-un timp scurt. „Nu este uşor pentru jucătorii veniţi din alte campionate să se integreze rapid. În acest moment doi dintre ei sunt deja foarte aproape de nivelul la care mă aştept eu, iar ceilalţi doi mai au nevoie de ceva timp să se acomodeze", a adăugat tehnicianul.

După întoarcerea în ţară, programată pentru astăzi, antrenorul Antonio Conceicao le va acorda jucătorilor două zile libere, antrenamentele reluându-se sâmbătă după-amiază la stadion.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite